REDAÇÃO MÁXIMA

  • Agance
    Max Shpak
  • Client
    VizLine Studio
  • Published
    June 29th 2020
  • WebSite
    WebSite

-I-W-S-

This is a place for Buddhist mediation Designed by ARCHSTUDIO. I changed to study & mediation living space and I modified the floor plan spaces.
image caption
image caption

Riverside concrete
House.

Design inspired by ARCHSTUDIO.

This is a place for Buddhist mediation Designed by ARCHSTUDIO. I changed to study & mediation living space and I modified the floor plan spaces, small library, study room & moss garden area.Overall building environment with close to trees and natural scenery.The building walls and the roof created by concrete material strips & stone Smooth surface the interior floor. Used software's.

-I-W-S-

Balancing it all with Lighting, Furniture and Accessories.
Next Project

2021 © Jota Pê Design

Drag View Close play
0%
Sair da versão mobile